Fleur Miller cartoon

Hallo! Ik ben Fleur Miller-van Scharenburg, en ik wil je van harte welkom heten op mijn website, waar je onder andere veel informatie kunt vinden over de fascinerende wereld van AI-tools. Geboren in Utrecht in 1985 en een trotse moeder van drie kinderen, begon mijn reis naar ondernemerschap in 2011 toen ik www.mizflurry.nl lanceerde, een blog met creatieve ideeën en webshop gespecialiseerd in het creëren van printables voor moeders en kinderen.

Met een achtergrond in Digitale Communicatie van de Hogeschool Utrecht, heb ik mijn technische vaardigheden en creatieve talent gebruikt om mijn bedrijf te laten groeien. Mijn passie voor digitale tools en communicatie strekt zich verder uit tot de wereld van AI. Ik ontdekte dat AI-tools zoals ChatGPT en Midjourney niet alleen handig waren voor mijn werk, maar ook voor het dagelijkse leven. Dit bracht mij ertoe om deze website te lanceren en mijn kennis te delen om anderen te helpen hetzelfde te doen.

Naast www.mizflurry.nl heb ik ook een succesvolle Pinterest consultancy voor bloggende ondernemers (pinexpert.nl). Mijn ervaring varieert van het lesgeven bij de opleiding Digitale Communicatie aan de Hogeschool Utrecht tot het ontwikkelen van websites en het creëren van content tot het promoten van inhoud via Pinterest en andere social media kanalen. Deze brede set van vaardigheden stelt me in staat om waardevol advies en diensten te bieden aan degenen die geïnteresseerd zijn in het inzetten van AI-tools voor hun bedrijf, werk of dagelijks leven.

Ik geloof dat mijn unieke combinatie van technische expertise, creatief en analytisch denken en grafisch ontwerp me in staat stelt om kwalitatief hoogwaardige en waardevolle inhoud en diensten te bieden. Mijn doel is om jou te inspireren en je de hulpmiddelen te geven die je nodig hebt om je leven en werk gemakkelijker en efficiënter te maken met behulp van AI-tools.

In mijn vrije tijd geniet ik van het doorbrengen van tijd met mijn kinderen, het verkennen van nieuwe technologieën en het deelnemen aan creatieve projecten. Ik hou ervan om te leren en ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om mijn vaardigheden te verbeteren en mijn kennis uit te breiden.

Neem gerust een kijkje op mijn website, lees mijn blogposts, bekijk mijn diensten en aarzel niet om contact met mij op te nemen als je vragen hebt. Ik kijk ernaar uit om je te helpen ontdekken hoe AI-tools jouw leven kunnen verrijken.

Take care,

Fleur